Geflepodden #66 med Johan Oremo: ”Vi tryckte ner Gefle!”

I Geflepodden pratar vi med Johan Oremo efter Halmstads seger på Gavlevallen. Oremo tycker att HBK lyckades med sin matchplan, eftersom Gefles lag blev ”långt” och enda forwarden Adam Bergmark Wiberg blev isolerad. Dessutom snack med Johan Mjällby som är självkritisk efter förlusten. Två spännande intervjuer efter Gefles seriefinal mot Bollstanäs SK – Louise Lillbäck och Gabrielle Wågström gästar. Bonus: Prat med agenten Michael Kallbäck.

Hålltider:

00.00 Innehållet i 66:an + nya tävlingen där en lyssnare kan vinna ett signerat ex av Erik Nivas senaste bok.

02.40 Louise Lillbäck – utsedd till bästa spelare i Bollstanäs SK – om vinsten i seriefinalen mot Gefle IF med 3-0. Louise funderar bland annat kring vad som gjorde skillnad mellan lagen, vilka Geflespelare som imponerade och vad som krävs för att vinna division 1.

08.45 Gabrielle Wågström, lagkapten och bästa spelare i Gefle IF denna lördag, pratar om vad som funkade i seriefinalen och vad som laget behöver förbättra.

14.25 Johan Mjällby om att bli pressad och att pressa, och några tankar kring ÖIS-matchen på fredag.

22.00 Johan Oremo intervjuas. Minns han att Josef dök på honom på gågatan i Halmstad förra sommaren? Vilken är skillnaden mellan Gefles spel nu och förra året?

27.30 Josef och Hasse analyserar Halmstadsmatchen och gräver ner sig i allt som måste bli bättre.

44.00 Intervju med Michael Kallbäck, spelaragenten som bland annat såg till att Johan Oremo hittade tillbaka till Allsvenskan 2017. Vilka spännande spelare ser han i kristallkulan?

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Vi har nu kommit upp i 125 dollar – det betyder att vi snart kommer att ha en livechatt med en person som ni Patreon bestämmer.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden