AFC Eskilstuna borta – mot den moderna fotbollen!

Den 24 maj möter vi det ekonomiska experimentet AFC Eskilstuna på bortaplan. Det är en torsdagskväll, men det tar inte alls särskilt lång tid att åka till Eskilstuna. Därför siktar vi givetvis på att få iväg en storbuss. Anmäl dig du med, gärna snarast möjligt, så ser vi till att resan blir av!

Låt oss vara många på plats för att stödja vår gamla, fina, medlemsstyrda förening mot Alex Ryssholms själ- och historielösa affärsprojekt.

Det är viktigt att vi är där för att visa att fotboll handlar om engagemang, tradition, kultur och demokrati – inte om kortsiktiga vinstintressen och ett förkastande av den 51-procentsregel som reglerar ägandeförhållandena inom svensk fotboll.

Tillsammans sjunger vi fram vårt lag och vänder hemåt med tre poäng i bagaget.

RESEINFO:

Priset för en plats i supporterbussen är 300 kr för medlemmar i Carrickläktaren. Priset för icke medlemmar är 400 kr, men då ingår medlemskap. Betalning för resan sker kontant eller med Swish på plats i bussen.

Avgångstid från Gävle C (Hamntorget) är kl. 15.30. Sök ledigt från jobbet någon timme om du inte har möjlighet att gå tidigare. Inga konstigheter.

Avspark på Tunavallen i Eskilstuna kl. 19.00. Vi är tillbaka i Gävle mellan kl. 23-00. Inga problem alltså även om du ska upp och jobba eller gå i skolan dagen efter.

Matchbiljett köps separat, antingen på plats eller på AFC Eskilstunas hemsida.

Anmälan till Carrickläktarens resa sker snabbt och smidigt via den här länken eller under fliken ”Resor” här på hemsidan. Bra om du inte väntar utan anmäler dig så snart du bara kan.

En kokt korv med bröd, en perfekt avvägd glidtackling av Jonas Lantto, en massa passion och många nya himmelsblå minnen utlovas. Häng på!