Webbshop

Välkommen in i Carrickläktarens webbshop! Här kan du botanisera i vårt aktuella merchsortiment och längst ner på sidan enkelt klicka hem det du vill ha. Vi försöker ta fram så stilrena produkter som möjligt, sådant som efterfrågas och som passar utmärkt både till vardags och när det vankas match. Hoppas att du hittar något – och om det är något du saknar, skicka gärna förslag till info@carricklaktaren.se


Halsduk: Pinnebergarna Pionjärerna


Vår senaste halsduk är framtagen i ett tunnare silkesmaterial, vilket gör att den fungerar perfekt att bära även under lite varmare vårdagar.

Pris: 150 kr.


T-shirt: Pinnebergarna Pionjärerna

Finns i storlekar: L, XL, XXL, 4XL.
Pris: 200 kr.


T-shirt: 1882% Anti Sandviken


Pris: 200 kr.
Finns i storlekar: S, XXXL, 4XL.


Hoodtröja: Carrickläktaren

Sebastian Sandlund bär här vår stiliga hoodtröja. Tröjan pryds av vår logga i stort tryck vid vänstra bröstkorgen och texten Carrick på ena snöret och Läktaren på det andra. Passar perfekt för kyliga höstmatcher.

Pris: 250 kr.
Finns i storlekar:
M, L.


Weekend Offender x Gefle

Tillsammans med det heta brittiska klädmärket Weekend Offender, som gjort sig kända över fotbollsläktarna i hela världen för sin stilrena design och snygga porträtterande av supporterkulturen, släpper vi en limiterad upplaga sweatshirts.

Den går i linje med deras modell City Series och syftar till att hylla vår stad och vårt lag med dess himmelsblåa inslag. Beställ här för att vara en av de femtio att ha den i särklass  snyggaste tröjan på läktaren.

Sweatshirten kommer såklart också säljas på kommande hemmamatcher vid vårt souvenirbord.

Pris: 250 kr (500 kr).
Finns i storlekar: S, M, L.


Mössa: Pinnebergarna Pionjärerna

Färger: Grå och svart. 
Pris:
150 kr.


Jubileumsbok: Från Larnaca till Luleå för Himmelsblå – Gefle IF:s supporterkultur 2001-2021

Hur lyckades Pecka Alzén undgå fortkörningsböter på väg till Bragematchen?
Hur kom det sig att Roger Sandberg dök upp på fansens hemresa?
Varför var Pelle Olsson före sin tid?
Hur gick det till när Sky Blues startades?

Nu kan Carrickläktaren stolt meddela att vi släpper boken om Gefle IF:s supporterkultur 2001–2021, ”Från Larnaca till Luleå för Himmelsblå”. Där finns artiklar som ger svar på frågorna här uppe. Och en hel rad andra texter. Samtliga skrivna av GIF-supportrar och Gävlejournalister.

Pris: 100 kr för medlemmar, 200 kr för icke medlemmar.
Frakt betalas av köparen.


 

Beställning

Du beställer genom att fylla i beställningsformuläret nedan.

Swisha sedan totalsumman till 123 671 35 56 eller betala in till vårt PG-konto 20 28 32-2.
Märk betalningen med ditt för- och efternamn.

Leveransalternativen är…
✔️ Hämta vid vårt bord på Gavlevallen i samband med match under säsong eller försäsong. Under uppehåll kan vi leverera produkten i Gävle, enligt överenskommelse – mejla i så fall info@carricklaktaren.se
✔️ Få produkten hemskickad. Gäller utanför Gävle stad. En fraktkostnad på 65:- tillkommer och betalas samtidigt som souveniren betalas.

Shop
Fraktval *