Geflepodden #59: Del 1 av livesändningen med Pinnebergarna

På långfredagen sände båda Geflepoddarna live från Bro Burger Bar i centrala Gävle. Bland gästerna i den första delen finns Jonas Lantto, Lee Winroth, Jennifer Wiker och Gefle IF:s säljare Sebastian Zettergren. Dessutom dök Anton Kralj upp för ett kort snack. I den andra delen som kommer snart blir det snack med Adam Bergmark Wiberg, krönikören Stisse Åberg och Carrickläktarens ordförande Daniel Sundström.

Hålltider:

00.00 Veckans innehåll

00.50 Presentation av panelen och programmet

03.00 Lee Winroth och Jennifer Wiker om försäsongsmatcherna, inför sista träningsmatchen, skillnaden mellan tränings- och tävlingsmatch, målsättningen i år med mera.

16.25 Sebastian Zettergren om nya satsningar när det gäller merchandise och erbjudanden, om Dalkurd, om VIP:en och känslan i föreningen.

41.55 Jonas Lantto om att vara kapten, mest minnesvärda matchen, varför formen är så bra och massa annat. Dessutom utmanas Jonas Lantto i GIF-kunskap av Daniel Sundström.

1.13.50 – 1.17.05 Anton Kralj om vad han förbättrat sedan 2017, om Albin Lohikangas styrkor, om Yassin Housni och om formen.

1.17.05 Jonas Lantto (forts)

Vi ses på Gavlevallen på måndag kl 15.00 – då spelar Gefle IF den första seriematchen mot Värnamo.

Följ sedan med till bortamatchen mot Brage den 9 april. Gå in på www.carrickläktaren.se och anmäl dig.

Vi uppmanar alla att köpa säsongskort! Bli medlem i Carrickläktaren och få rabatt på säsongskortet. Och bli medlem i Gefle IF och påverka din förening.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Kommer vi upp i 125 dollar kommer vi bjuda på en livechatt med en spelare som ni patreons bestämmer.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden