Seriepremiär och Halsdukens Dag

Efter en lång, hård, kall vinter vankas det äntligen premiär. Som vi har väntat och längtat. På annandagen är det dags!

Vi hoppas på fint påskväder. Men lite kyla hänger kvar och vi tror att det kan vara skönt med en halsduk runt halsen.

Därför utlyser vi Halsdukens Dag. Ta med din vackraste ljusblåvita halsduk och hjälp till att färga Gavlevallen i de riktiga färgerna. Har du ingen halsduk? Var på plats i tid för att inhandla en!

Uppladdningen inför matchen sker precis som i fjol på Gavlegrillen. De öppnar kl. 11 och därefter är det drop-in. Gavlegrillen har, namnet till trots, självklart fullständiga rättigheter och i sortimentet hittas bland annat ett par olika GefleBockens-öl.

På läktaren räknar vi med fullt ös matchen igenom. Vi ska inleda med tre poäng och ta revansch för förra årets premiärhaveri mot Värnamo. Se till att vara på Carrickläktaren i GOD TID före avspark kl. 15.

Nedanför läktaren har vi vårt tält bemannat före matchen och i halvtid. Tyvärr har leveransen av hoodies och mössor dröjt och på grund av de röda dagarna hinner vi inte få in de nya souvenirerna till på måndag.

Ni som har beställt får alltså ge er till tåls lite till. Ni som inte har beställt har möjlighet att göra det i tältet. Där kan ni också surra med oss, lösa medlemskap i supporterklubben och anmäla er till Borlängeresan.

Nu kör vi! Glad påsk och väl mött på måndag!