Geflepodden #47: ”Sällsynt bra första halvlek!”

I veckans Geflepodden analyserar vi Gefle IF:s första träningsmatch för säsongen tillsammans med den andra Geflepodden, ”Pinnebergarna från Strömdalen”. Niclas Backlund och Jimmy Ryström menar att det är sällan man ser sådant här bra spel i en första träningsmatch, det brukar oftast bli lite för mycket huller om buller. Efter det blir det ett långt snack med Gefle IF:s spännande nyförvärv Lee Winroth och Tilda Keisu.

Hålltider:

00.00 Veckans rubriker

01.00 Hasse pratar med Niclas Backlund och Jimmy Ryström från den andra Geflepodden, ”Pinnebergarna från Strömdalen”, om Gefle IF:s första träningsmatch för säsongen och konstaterar att det är närmast skandal att planen inte är spelbar, men att många spelares prestation gläder. Vi summerar det viktigaste från Sky Blues årsmöte och ser även framåt mot damernas säsong i division 1. Det blir förstås också lite prat om Silly Season.

30.50 Lee Winroth och Tilda Keisu är två nyförvärv i det Gefle IF som i år spelar i division 1. Hur kommer det sig att de valde Gefle IF? De har båda spelat på hög nivå – vad kan de tillföra detta unga lag? Hur är det att flytta hemifrån och klara sig på egen hand? Ja, vi hinner avverka många ämnen. Lee Winroth säger att det hon mest utvecklade när hon var i Kvarnsveden var det mentala: ”Lirar man inte med huvudet så lirar man inte överhuvudtaget!”

Nästa hemmamatch är herrarnas match mot Vasalund nu på söndag den 4 februari klockan 14.00.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden