Insamling för synliggörande av vår supporterkultur!

Det är något unikt med supporterkulturen. Det är en gemenskap som innebär väldigt olika moment under en säsong. Något vi alla kommer ihåg från förra säsongen med känslan av hopplöshet under våren och känslan av nya vindar under hösten. Gemenskapen med att sjunga tillsammans, sluta upp tillsammans innan matcherna där nya vänner för livet kan fås, det delas tårar och frustration vid förluster och det är gemensam glädje vid vinster. I Gefle IFs fall sker allt detta under en läktare, Carrickläktaren.

Detta är såklart något vi inom Carrickläktaren vill få fler att upptäcka och engagera sig i. Därför startar vi nu en insamling för att kunna köpa in bra utrustning för att kunna filma och därigenom synliggöra det som sker kring våra supportrar som bidrar till en unik stämning på våra matcher både borta och hemma. Vill du vara med och bidra till insamlingen?

Då går du tillväga såhär:
Skänk valfri summa till vårt PlusGiro-konto 20 28 32-2 eller Swish 123 671 35 56 och märk betalningen med KAMERAINSAMLING. Paketet vi vill köpa in kostar 4177 kr.

Vad vill vi köpa in?

GoPro Hero5 Black  – 2990 kr
Power GoPro dubbelladdare + batteri –  589 kr
Power Minneskort Samsung 64GB –  299 kr
GoPro Jaws – 299 kr

Känner du också att du vill hjälpa till med att filma, redigera eller bidra på annat sätt kring att synliggöra supporterkulturen kring Gefle IF? Hör av dig till info@carricklaktaren.se

Med vänlig hälsning,
Arbetsgruppen för mediaproduktion i Carrickläktaren.