Geflepodden #82 med klubbchefen: ”Jag är oerhört optimistisk!”

Först av allt avslöjas namnet på en provspelare! Därefter ägnas veckans podd helt åt en lång intervju med Gefle IF:s klubbchef David Norell-Hussein. Josef och Hasse slår sig ner med en kopp kaffe på Davids kontor på Gavlevallen och får veta mer om bolagiseringen och om synen på herrlagets sportsliga ledning. Det blir ett mycket informativt, intressant och givande möte.

Hålltider:

00.00 Det mentala läget efter Frejmatchen och analys av en provspelare

03.20 David Norell Hussein om bolagiseringen: hur länge idén har funnits, förarbetet, fördelar med bolagisering med mera.

25.00 David Norell Hussein om den sportsliga organisationen när det gäller herrlaget: tränare, strategier, sportchefsrollen, silly season med mera.

Kom ihåg att Gefle IF arrangerar nattfotboll varje fredag mellan 21.00 och 24.00 på Sörby IP. Alla kan vara med, oberoende av ålder! Du behöver bara ha ett par fotbollsskor! Första gången (13 juli) dök omkring 60 ungdomar upp.

Häng med till Halmstad borta nu på lördag 11 augusti! Anmäl dig på carricklaktaren.se eller Carrickläktarens sida på Facebook.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Vi har nu kommit upp i mer än 125 dollar – det betyder att vi snart kommer att ha en livechatt. Livechatten blir med Hasse Berggren, en person som ni Patreons röstat fram.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden