Geflepodden #78 – Middag med Löf och Ström del 2: Magnus Wikström

I nya avsnittet av Geflepodden öppnar vi upp för andra avsnittet av ”Middag med Löf och Ström”. Denna gång äter Andreas Ström och Martin Löf middag med gamle Geflemittbacken Magnus Wikström. Magnus pratar om tiden i Gefle IF och menar bland annat att Pelle Olsson är missförstådd. Avslutningsvis kommer snack om Gefles Silly Season med Hugo Ådvall och Josef Carstensen.

Hålltider:

00.00 Hasse hälsar välkommen

01.50 Magnus Wikström, Martin Löf och Andreas Ström öppnar upp samtalet och beställer mat.

08.50 Magnus Wikström berättar om hur han hamnade i Gefle IF (Kenneth Rosén var väldigt viktig!), hur mycket han tjänade första året i Superettan, hur han upplevde Gävle som stad och hur han upplevde Gävleborna, skillnaden mellan Rosén och Pelle Olsson, matchen borta mot Bajen 2005 när GIF vann med 1-0 och Magnus var med i förspelet, vilka som är de bästa spelare han spelat med i GIF, vilka GIF-spelare han har kontakt med idag, skillnaden mellan Örebro SK och Gefle IF, hur det är att åka ur Allsvenskan, orättvisan när Örebro tvångsnedflyttades, hur Gefle IF kan öka omsättningen med mera.

01.31.00 Hugo Ådvall och Josef Carstensen diskuterar Gefle IF:s Silly Season.

Vi rekommenderar er att titta på första avsnittet av Karin X Johanssons dokumentär om Gefle IF. Ni kan se den här:

https://www.arbetarbladet.se/logga-in/mini-dokumentar-sa-var-johan-mjallbys-tid-i-gefle-if-jag-mar-bra-av-att-jobba-har-trots-att-vi-forlorar

eller här

https://www.gd.se/artikel/fotboll/superettan/mini-dokumentar-sa-var-johan-mjallbys-tid-i-gefle-if-jag-mar-bra-av-att-jobba-har-trots-att-vi-forlorar

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Vi har nu kommit upp i mer än 125 dollar – det betyder att vi snart kommer att ha en livechatt. Livechatten blir med Hasse Berggren, en person som ni Patreons röstat fram.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden