Geflepodden #69: Johan Mjällby efter AFC, Hanna Sundin inför derbyt

Dagen före damernas derby mot Sandviken snackar vi med SIF-keepern Hanna Sundin (förra säsongen i Gefle IF). Hanna konstaterar att Sandviken är en rikare klubb än Gefle IF och att Sandvikens träningsfilosofi passar henne bättre. Därefter blir det snack med Johan Mjällby om pinnen mot AFC i torsdags och om nyckeln till framgång. Den största framgångsfaktorn för honom är mod: ”Det viktigaste är att vi vågar!”

Hålltider:

00.00 Innehållet i 69:an:
– Inför damernas derby på lördag på Jernvallen kl 14.00. Fri entré! Målet är att sätta publikrekord för damfotboll i division 1.
– Inför herrarnas match mot Landskrona på Gavlevallen på måndag 19.00. Carrick’s Corner är öppet från 17.00. Flera matställen, olika slags drycker, intervju med bland annat Daniel Theorin.

03.40 Hanna Sundin vaktade målet för Gefle IF förra året, nu är hon keeper i Sandvikens IF. Vilken är den stora skillnaden mellan SIF och GIF? Vad måste GIF se upp med hos de rödvita?

17.20 Johan Mjällby om Igors styrkor, Törnros status och hemligheten bakom poången borta mot AFC.

* Kom och se damernas derbymatch mot Sandvikens IF nu på lördag på Jernvallen kl 14.00. Ni som inte ser matchen live kan följa den i AB/GD:s direktsändning.

* Kom och se herrarnas hemmamatch mot Landskrona på Gavlevallen måndag 28 maj kl. 19.00.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Vi har nu kommit upp i 125 dollar – det betyder att vi snart kommer att ha en livechatt med en person som ni Patreon bestämmer.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden