Geflepodden #67 med panelen: ”Varför sjunker vi ner och blir negativa?”

I nya avsnittet av Geflepodden blir det paneldiskussion kring Gefle IF:s formkurva, spelsätt och laguttagning med Karin X Johansson, Patrik Severin, Josef och Hasse. Varför sjunker vi ner och blir negativa när vi har gått ut med att vi ska vara bollförande? Var är modet från i höstas? Varför vågar vi inte pressa och ta för oss? Varför får inte Igor spela? Men vi pratar förstås också om det positiva – om Gefles damer som ligger en pinne från förstaplatsen.

Hålltider:

00.00 Innehållet i 67:an:
– Om att Gefle IF:s medlemmar fikar och äter med 20% rabatt på Waynes Coffee på Dottninggatan 4.
– Om den nya tävlingen där du kan vinna Olof Lundhs bok i ett signerat ex.
– Namnet på vinnaren av den förra tävlingen där vi sökte svaret på bilnumret JOV 030. Rätta svaret i slutet av denna podd.

02.20 Gefleexperterna Karin X Johansson, Mittmedia, och Patrik Severin, SvenskaFans, diskuterar Gefle IF tillsammans med Hasse och Josef. Karin har varit på Gefle IF:s träning denna måndag och har en hel del intressanta saker att berätta. Patrik funderar kring hur försvar och anfall kan förändras. Och så tippar vi fredagsmatchen mot Jönköping. Dessutom undrar vi – hur långt kan damernas satsning bära?

Kom och se herrarnas nästa hemmamatch mot Jönköpings Södra nu på fredag 18 maj kl. 19.00. Jakob Orlov är tillbaka i Gävle.

Boka plats i VIP:en och inled fotbollsfesten med att äta en smaskig buffé för 295 kronor! Anmälan till Gefle IF senast två dygn före matchdag.

Kom och se Gefle IF:s damers nästa hemmamatch mot GUSK nu på lördag.

Vi uppmanar alla att köpa säsongskort! Bli medlem i Carrickläktaren och få rabatt på säsongskortet. Gå till:

www.carrickläktaren.se

Och bli dessutom medlem i Gefle IF och påverka din förening.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Vi har nu kommit upp i 125 dollar – det betyder att vi snart kommer att ha en livechatt med en person som ni Patreon bestämmer.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden