Geflepodden #64: Premiär för Middag med Löf och Ström!

I denna veckas podd är det premiär för ett nytt inslag, nämligen ”Middag med Löf och Ström”. Denna podd i podden görs av Martin Löf och Andreas Ström, Geflefans bosatta på västkusten. Första middagsgäst är gamle Gefle- och Blåvittspelaren William Lundin, numera tränare i Trollhättan. Dessutom segerintervjuer med August Strömberg och Marcus Bengtsson.

Hålltider:

00.00 Innehållet presenteras

03.25 August Strömberg om försvarsspelet nu och tidigare under säsongen, hur han räddade frisparken mot Degerfors och om Norrbys anfallsspel

16.20 Marcus Bengtsson om vad som funkade bra mot Norrby, Zarkos skada, fördelen med att spela täta matcher, Sansaras betydelse, hemligheterna bakom målen med mera

39.55 Middag med Löf och Ström #1: William Lundin intervjuas på Restaurang Leonardo i Göteborg av värdarna Andreas Ström och Martin Löf. William berättar hur det är att vara son till Geflelegenden Stefan Lundin, hur det var att lägga av med fotbollen vid ung ålder och om sin tränarfilosofi. William tränar numera Trollhättans FK i division 2.

Kom och se Gefle IF:s damers nästa hemmamatch mot en av seriefavoriterna Bollstanäs lördag 5 maj kl 14.00.

Kom och se herrarnas nästa hemmamatch mot Halmstad måndag 7 maj kl 19.00.

Vi uppmanar alla att köpa säsongskort! Bli medlem i Carrickläktaren och få rabatt på säsongskortet. Gå till:

www.carrickläktaren.se

Och bli dessutom medlem i Gefle IF och påverka din förening.

Om du vill kan du hjälpa oss att göra podden ännu bättre genom att sponsra den. Gå ut på

https://www.patreon.com/Geflepodden

och lämna ditt bidrag. Kommer vi upp i 125 dollar kommer vi bjuda på en livechatt med en spelare som ni patreons bestämmer.

Vill du kontakta oss? Mejla

geflepodden@gmail.com

Eller följ oss på Twitter på

@geflepodden