Geflepodden #41: ”Vi ska hjälpas åt att lyfta vår förening!”

Malin Rogström, Gefle IF:s ordförande, har vissa krav för att ställa upp som ordförande även nästa år – hon vill ha en styrelse som brinner med engagemang och som är villig att lägga åtskilliga timmar per vecka för att jobba med Gefle IF. Radio- och TV-profilen Petter Barrling har bara bott i Gävle i några år, men han avslöjar att hans Gefleberoende bara blir större och större.

Trots att helgerna avlöser varandra i slutet av året lyckas Geflepodden alltså fånga Malin Rogström och Petter Barrling och prata med dem i mer än en timme.

Från 00.00 Malin Rogström:
Gefleåret har varit turbulent med tränarbyte, ordförandebyte och swishkampanj. När Malin Rogström ser tillbaka på 2017 – vad har tagit mest tid? Hur har styrelsen jobbat? Hur skiljer sig en ordförandes jobb i Gefle IF gentemot en större klubb? Hur ser Malin på Gefle IF:s framtid? Var styrelsen inblandad i Poya Asbaghis övergång till IFK Göteborg?

Från 27.00 Petter Barrling:
Petter Barrling ska snart iväg och kommentera OS i Sydkorea för Kanal 5/Eurosport. Men fram till dess kan ni fortsätta att lyssna på honom i P4 Gävleborg varje vardagsmorgon klockan 7. Vad ni kanske inte vet är att Petter startade en av de mest långlivade poddarna på Sveriges Radio – har han några råd till Geflepodden? Vad tror han om Johan Mjällby och Gefles 2018? Hur ser han på Geflesäsongen som gick? Petter berättar även vilka tre matcher han anser vara de bästa som han har kommenterat.

Denna ljudpodd finns även som TV-podd på Geflepoddens kanal på YouTube. Då heter den Geflepodden TV #4.

Vill du komma i kontakt med Geflepodden? Mejla:

geflepodden@gmail.com

Följ oss på Twitter på

@geflepodden