Geflepodden #25 med Jonas Lantto: ”Skillnaden att vara mittfältare under Thomas och Poya”

I senaste avsnittet av Geflepodden snackar Josef och Hasse med Jonas Lantto och hör lagkaptenens tankar efter 3-2-matchen mot Norrby. Varför blev första halvlek så svag? När kändes det att vändningen var möjlig? Vilken är skillnaden mellan att vara mittfältare under Thomas Andersson mot att vara det under Poya Asbaghi? Efter Josefs och Hasses analys blir det ett långt snack med Gefle IF:s målmästare Clara Engstrand och succétränaren Tomas Axlund, om segersäsongen i div 2 Södra Norrland och om väntande div 1.

Hålltider:
00.00 Hasse hälsar välkommen

06.50 Snack med Jonas Lantto efter Norrbymatchen. Lagkaptenen är mycket självkritisk till sin passning som ledde fram till 0-1-målet, men var samtidigt rätt säker på att laget skulle vända och vinna.

18.10 Josefs och Hasses veckoanalys. Var det utvisning på Bajram Ajeti? Hur ska vi klara oss utan Ajeti mot Dalkurd?

46.30 Snack med Clara Engstrand och Tomas Axlund. Clara ligger med sina 21 mål etta i skytteligan i div 2 Södra Norrland, och har chansen att vinna hela seriens skytteliga med två matcher kvar. Vilka spelartyper behöver knytas till laget nu när man har tagit steget upp i seriesystemet? Riskerar några spelare att försvinna? Vilken match lockar till mest minnen?

Slut upp och kom i horder till Dalkurdmatchen på lördag kl 18.00. Det är sista dagen för Swishkampanjen. Alla som har swishat går in gratis på matchen!

Mejla oss på

geflepodden@gmail.com

Följ oss på Twitter på

@geflepodden