Vi laddar för Carrickdagen

Snart sätts bollen i rullning igen! Första matchen efter uppehållet spelas mot AFC Eskilstuna hemma på Gavlevallen lördagen den 8 juli. Då passar vi på att köra vår årliga medlemsdag. Denna gång med fullt fokus på korvgrillning och uppladdning inför matchen.

Samlingen börjar kl. 12 vid rastplats Gavlehov i Sätraskogens naturreservat. Här finns vindskydd, grillplats och bänkbord. Rastplatsen är belägen längs med 2,5-kilometersspåret med kort gångavstånd till parkeringen vid Gavlehov (se karta).

Tanken är att vi ska ha nära till Gavlevallen för att komma upp på läktaren i god tid före avspark kl. 17.00. Korv bjuder vi på. Dryck, både med och utan alkohol, finns till försäljning – men törstiga (och hungriga) uppmanas att också ta med sig eget.

Vi tar inte in några anmälningar, utan det är bara att dyka upp när du kan. Om du inte är medlem i Carrickläktaren går det utmärkt att lösa medlemskapet på plats.

Vad mer finns att tillägga? Ja, just det… mot den moderna fotbollen, Reinfeldt, Ryssholm, hittepåklubbar och alla som försöker döda vår kultur.

Vi ses den 8:e, må himlen vara ljusblå!