Uppladdning på Brända Bocken inför hemmaderbyt

Lördagen den 20/8 är det dags för säsongens andra derby och denna gång står Gefle IF som värd. Junimatchen slutade 2-2 efter ett sent kvitteringsmål från rödvästarna, visst kan vi vänta oss en minst lika rafflade tillställning som då. Tabellen talar sitt tydliga språk – det är vi och Sandviken som konsekvent legat i toppen. Derbyt kan komma att bli en avgörande faktor som man blickar tillbaka mot när man sammanfattar säsongen i vinter.

Denna gång har Carrickläktaren sin uppladdning på Brända Bocken, där är vi välkomna från klockan 12. De har varit vänliga att ge oss ett fint erbjudande på hamburgertallrik och en öl för 175 kr. På Brända Bocken kommer det även att ske försäljning av souvenirer, så se till att införskaffa vår “1882% Anti Sandviken”-tshirt eller kanske en jubileumshalsduk.

OBS: Souvenirförsäljning sker endast på uppladdning, ej på match.

När klockan börjar närma sig 14.30 rundar vi av och samlas utanför restaurangen för att marschera tillsammans upp till Gavlevallen, sedan fortsätter matchtaggningen där. Avspark är kl. 16, men vi vill att alla ska vara på läktaren i god tid.

Nu ger vi vårt himmelsblå det stöd de förtjänar, och ser till att Sandviken ännu en gång får sig en påminnelse om vilka som dominerat gästrikefotbollen i så många år. Slut upp och sjung för laget!

Vi ses på Brända den 20 augusti. Avanti GIF!