Tack för stödet!

Ett mycket märkligt år närmar sig sitt slut och Carrickläktarens styrelse vill tacka alla trogna medlemmar. Stödet har varit särskilt betydelsefullt denna väldigt supporterovänliga säsong när vi tyvärr inte har kunnat ge så mycket tillbaka.

Situationen är extremt ansträngd just nu, men vi hyser ändå hopp om att nästa säsong kan genomföras som vanligt med ett orubbat spelschema och publik på läktarna. För att det ska vara möjligt måste vi alla respektera de råd och rekommendationer som finns. Förutom det uppenbara – att lätta vårdens börda och rädda liv – kan rätt beteende också innebära en återgång till läktaren, ökade publikintäkter för klubben, rejält stöd åt laget och ett ordentligt 20-årsfirande för supporterklubben.

Sportsligt är det ett mycket spännande år som väntar. Micke Bengtsson fortsätter med processen som ska ta oss tillbaka till elitfotbollen. I skrivande stund har två spelare förlängt sina kontrakt och ett nyförvärv tillkommit. Snart ska ingen längre kunna så några som helst tvivel om vilken som är regionens ledande fotbollsförening.

Supporterklubben fyller som sagt 20 nästa år och vi har mycket att planera. Årsmötet försöker vi dock skjuta på så långt det är möjligt för att kunna hålla det som vanligt i pressrummet på Gavlevallen.

Ett par saker som vi vill puffa för:
– Nyligen lanserades Carrickläktarens webbshop. I den kan du smidigt och smittsäkert införskaffa dina julklappar. Jul- och nyårsölen kan inte avnjutas på ett mer stilfullt sätt än med Carrickläktarens ölglas, som är den senaste nyheten i merchsortimentet.
– Medlemskapet för 2021 kan du redan nu lösa här. Varför inte vara ute i god tid?

Återigen tackar vi för stödet, önskar dig och dina närmaste en skön och avkopplande jul och hoppas att vi snart kan ses igen uppe på Sätrahöjden.

Himmelsblå hälsningar
Carrickläktarens styrelse