KALLELSE TILL CARRICKLÄKTARENS ÅRSMÖTE – 2020-02-01, KL. 11.00, PRESSRUMMET GAVLEVALLEN

Härmed hälsas alla GIF:are välkomna till Carrickläktarens årsmöte lördagen den 1 februari. Vi har beslutat att ha årsmötet så tidigt som möjligt på året för att snabbt kunna strukturera upp arbetet. Det är en hel del att göra. Derbyn att förbereda inför, resor att planera in, flaggor att måla, medlemmar att värva och allt annat som hänger ihop med organiserad läktarkultur.

Ju fler vi är, desto bättre kan vi utveckla Gefle IF:s supporterverksamhet. Vi behöver ekonomiskt stöd för att kunna genomföra tifon, men framför allt behöver vi folk som kan hjälpa till på det ena eller andra sättet och ännu fler som ansluter till klacken både på hemma- och bortaplan.

Vi har redan visat att vi supportermässigt är för bra för denna serie. 2020 är målsättningen att göra det faktumet ännu mer tydligt.

För två år sedan bestämde vi att dela upp arbetet i särskilda grupper. På årsmötet kommer vi redovisa hur det fungerade 2019 och om du vill kan du på plats anmäla dig till någon av arbetsgrupperna. Vi är också lyhörda och vill gärna få in feedback och förslag från er medlemmar.

Årsmötet börjar kl. 11.00 och vi är klara i god tid före årets första träningsmatch. Kl. 13.00 sätts kulan äntligen i rullning igen då vi möter Sirius på Gavlevallen.

Eventuella motioner ska inkomma till info@carricklaktaren.se senast en vecka före årsmötesdatumet.

Samtliga GIF:are, både medlemmar och icke medlemmar, är varmt välkomna på årsmötet. Rösträtt äger dock bara de som har blivit medlemmar för 2019.

Passa på att lösa 2020 års medlemskap redan idag! Information och anmälan finns på carricklaktaren.se/medlem

Sist men absolut inte minst vill vi rikta ett stort tack till er som genom medlemskapet stöttade vår verksamhet förra året. Med tanke på den senaste tidens sportsliga kräftgång värderas ert stöd extra högt.

Trots raset ner på halvamatörnivå i Norrettan och trots att vi – till skillnad från i år – inte hade någon biljettrabatt förra året tappade vi inte särskilt många medlemmar. Huvudsakligen är det engagemanget från alla supportrar som gör Gefle IF till Gefle IF och inte till vilken division 1-klubb som helst.

Med himmelsblå hälsningar
Carrickläktarens styrelse

Webb: carricklaktaren.se
E-post: info@carricklaktaren.se

 

CARRICKLÄKTARENS ÅRSMÖTE 2020

PLATS: Gavlevallens pressrum (långsidan mot Gunder Hägg-stadion).

DAG: Lördagen den 1 februari.

TID: 11.00.