Hemmaderby: Uppladdning och marsch

Efter närmare 40 år har vi ett gästrikederby i landets andra högsta serie att se fram emot. En match som går av stapeln lördagen den 27 april och som spelas mot rövvästarna från byhålan Sandviken. Vi hoppas på en repris från förra mötet på Gavlevallen 2022, då Antonio Yakoub blev matchhjälte efter att ha knoppat in bollen i den 87:e minuten.

I samband med matchen kommer Carrickläktaren ladda upp på det nya samlingshaket Pitchers från kl. 11 för att kl. 13:30 marschera genom vår stad upp till Sätraåsen. Notera att medlemmar i Carrickläktaren har 15 procents rabatt på mat och dryck vid uppvisande av medlemskort. Det går utmärkt att lösa medlemskap på plats på Pitchers, där vi även kommer ha försäljning av våra souvenirer.

På ståplats gäller det att vara en halvtimme innan avspark för att ge spelarna det stöd de förtjänar redan under uppvärmningen.

Dessutom siktar vi och klubben på att fylla hemmastå, så ta med dig alla du känner för att göra atmosfären kring derbyt till något oförglömligt. Glöm heller inte att förköpa biljett då köerna förmodligen kommer att ringla sig långa – gefleif.ebiljett.nu

Tillsammans mot derbyseger!

Facebookevenemanget
OSA och sprid det vidare!