Häng med till Uppsala!

Sakta men säkert börjar supporterlivet återgå till det normala och förhoppningsvis vänder det på planen också. Just därför är vi väldigt glada att meddela att vi fått platser på Studenternas IP när Gefle möter Dalkurd borta lördagen den 21:a augusti kl 16:00. Givetvis vill vi att så många som möjligt stöttar de himmelsblåa på bortaplan!

Vi har blivit tilldelade en bortasektion med 50 platser vilket gör att det gäller att vara snabbt ute. Biljetterna köper ni här: https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/162?S=0
Vi arrangerar inte en bussresa denna gång utan vi tar Upptåget som går 10:38 från Gävle och är framme 11:47 på Uppsala centralstation.

Väl på plats tänker vi gå till Bryggeriet Ångkvarn, vilket ligger ett stenkast från Studenternas IP.
Bryggeriet har gett oss ett rabatterat erbjudande där vi får hamburgare + en öl (lager) för 259 kr. För att de ska kunna ha hamburgarna redo för oss när vi anländer samlar vi in anmälningar och skickar iväg dessa torsdag kväll 19/8. Vill du ta del av erbjudandet mailar du till info@carricklaktaren.se. Det går såklart också bra att beställa på plats, men det kan ta lite längre tid.

Klicka på kartan om ni behöver hjälp att hitta i Uppsala. Hoppas vi ses och glöm inte bort: en gång himmelsblå, alltid himmelsblå!

/Styrelsen Carrickläktaren

Foto: Nils Westberg Löfgren.