Gratis bussresa till Stockholm 20 maj

Vi ångar på i toppen av Norrettan och nästa bortamatch spelas på klassiska Stadion i Stockholm. Ett kärt återseende – vi minns med värme fina följen bakom löparbanan från möten med Djurgården i Allsvenskan. Kan vi få uppleva lite av den känslan igen?

I samarbete med Gefle IF erbjuder Carrickläktaren GRATIS bussresa. Allt som behövs är medlemskap i supporterklubben. Säkra din plats nu!

För motståndet fredagen den 20 maj står nykomlingen Stockholm ”Internazionale”. Korpenvibbarna till trots – missa inte heller det smått otroliga klubbmärket – visar säsongsinledningen att det inte är ett lag som ska underskattas.

För att få vända tillbaka till Norrland med full pott kommer den tolfte spelaren vara viktig. Häng på och var med när vi kammar hem ännu en seger!

Matchen börjar kl. 19 och bussen avgår 14.30 utanför GIF-kansliet på Gavlevallen och 14.45 från Hamntorget. Du väljer själv var du vill hoppa på. Tack vare denna avgångstid hinner vi värma upp med mat och dryck i närheten av Stadion före match.

Bussresan är alltså helt gratis för medlemmar i Carrickläktaren. Medlemskap kan lösas på bussen eller i förväg på carricklaktaren.se/medlem. Matchbiljett ingår inte, utan köps separat. Anmäl dig till resan genom att fylla i bokningsformuläret HÄR.

Alla till Stadion!