Carrick’s portfölj – för att varenda krona räknas

Vår älskade, anrika förening befinner sig i sportsligt och ekonomiskt nödläge. Vi har av olika orsaker hamnat i en situation djupt ovärdig en klubb som tog fotbollen till Sverige i slutet av 1800-talet. Hoppet om Superettan lever fortfarande och vi ska naturligtvis inte ge upp redan, men mycket tyder ändå på att vi spelar i Division 1 Norra nästa år.

Efter den här säsongen kommer Carrickläktarens styrelse att publicera en analys kring vad vi anser har gått fel. Vi kommer då även ge vår syn på hur vi bör agera för att ta oss ur krisen.

Men just nu vill vi rikta fokus mot den pågående och långsiktiga satsningen för att få klubbens ekonomi i balans…

Med anledning av det tuffa ekonomiska läget har vi uttalat vårt stöd för bolagiseringen av elitverksamheten. Vi uppmuntrar alla supportrar att köpa aktier i bolaget. Samtidigt vet vi att det finns många som gärna vill bidra men som kanske inte kan lägga nästan 2000 kr på en aktie.

Därför lanserar Carrickläktaren något som vi kallar för Carrick’s portfölj. Syftet är att alla supportrar utifrån sin egen förmåga ska kunna bidra till att förbättra klubbens ekonomi. Carrickläktaren kan dessutom garantera ett tryggt förvaltande av aktierna, endast med föreningens bästa för ögonen.

Hur fungerar det?

Carrickläktaren köper som juridisk person aktier för den totalsumma som kommer in (eventuellt överskott tillfaller tifokassan).

Ett mål som vi har är att nå upp i fem aktier, motsvarande 9 410 kr.

Ur prospektet:
”Vid köp av 5 st aktie erhålles biljettpott om 10 st biljetter vardera per säsong, 2019 & 2020.”

Biljetterna som vi får tillbaka fördelas eller lottas ut bland de supportrar som har bidragit till insamlingen.

Sedan får vi se hur mycket pengar som kommer in, men når vi bara upp i en aktie är ju det bättre än inget.

Hur bidrar jag?

För att skänka ett bidrag, oavsett storlek, skickar du ett mail till info@carricklaktaren.se. I mailet anger du ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer. Skriv Carrick’s portfölj som rubrik.

Därefter betalar du in pengarna till oss, antingen via Swish (‭123-671 35 56‬) eller till Pg-konto 20 28 32-2. Skriv ”portföljen” och ditt namn i meddelandefältet.

Sista dag att bidra är den 29 november.

Det finns inget krav på medlemskap i supporterklubben eller Gefle IF. Observera dock att aktierna inte köps och ägs av dig själv, utan av Carrickläktaren.

När det blåser så här kallt är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt, bara på så vis kan vi skapa en ljusare framtid. Gefle IF är en liten förening med stor sammanhållning. Vi har bara varandra.

Carrick’s portfölj är öppen för alla med ett himmelsblått hjärta och varenda krona räknas. Sprid budskapet och bidra gärna till insamlingen du med!