Carrickläktaren arrangerar flaggmålning i samband med familjematchen mot Skövde

Det ska vara en självklarhet när man växer upp i Gävle att följa sitt lokala fotbollslag. Återväxten är otroligt viktig för oss. Vi vill både visa vår uppskattning för de yngre supportrarna och vara med och forma dem i den organiserade supporterkulturen och den himmelsblå gemenskapen.

Alla vi som har egna barn ser också det fantastiska i att kunna dela den egna passionen till klubben med de som står oss allra närmast.

Den 12 maj möter vi Skövde hemma i det som Gefle IF traditionsenligt kallar familjematchen. Till denna match får barn fri entré till kortsidan medan föräldrar betalar 100 kr. Biljett köps via gefleif.ebiljett.nu

På arenatorget kommer det att vara en rad klassiska aktiviteter som ansiktsmålning, godisregn, autografskrivning med mera.

Nytt för i år är att Carrickläktaren finns representerat med en egen aktivitet, nämligen flaggmålning. Varför just detta? Vi känner att det är viktigt att dels hitta på något kreativt som barnen tycker är roligt, dels att det är förankrat i supporterkulturen och har en direkt koppling till läktaren och fotbollen.

Ta med dig dina barn och sök upp Carrickläktarens flaggmålning på arenatorget. Verkstaden håller öppet såväl före och efter match som i halvtid. Inga särskilda ålderskrav finns, men troligen får man ut mest av vår aktivitet om man är någonstans mellan 4-12 år. Vi är flera från Carrickläktaren på plats och hjälper till med allt det praktiska runt om.

Alla är vi Gefle IF, gamla som unga! Hoppas vi ses!