Bussen mot Superettan: Hållplats Hammarby IP

Ganska trevligt att vara Gefle IF nu, eller hur? Det är så trivsamt att man nästan glömmer att vi fortfarande ligger i tredjedivisionen. Vi är ett självspelande piano. Alla vet sina roller, alla gör jobbet för varandra – för Laget – vi har bredden, vi har spetsen och INGENTING stoppar vår framfart.

Njut, skin och häng med på resan! Nästa stopp för Carrickbussen mot Superettan är Hammarby IP/Kanalplan lördagen den 1 oktober.

Nej, ingen stoppar oss. Allra minst låtsasföreningen Hammarby TFF, populärt kallat ”Lillbajen”, som står för motståndet i den 25 omgången. Därmed inte sagt att vi ska ta ut ett endaste dugg i förskott. Hela registret måste användas. Med kapten Rauschenbergs ord är detta en av de finaler som återstår.

Matchen spelas på Södermalm i Stockholm och våra himmelsblå ska backas upp av ett rejält bortafölje. Tillresta från Gävle förstås, men vi hoppas också att många utflyttade ansluter. Under taket på långsideläktaren kommer sångerna eka fint.

Bussavfärd från Hamntorget kl. 12.00, vilket gör att vi är på plats med bra tidsmarginal till matchstart kl. 16.00. Därefter är det fri lek, men viktigt att folk inte släntrar in tätt inpå avspark. Vi samlas på läktaren i god tid för att värma upp stämbanden.

Du anmäler dig till resan via carricklaktaren.se/resor.

350 kr är priset för medlemmar i Carrickläktaren, 450 kr för både medlemskap och resa. Matchbiljett köps separat vid insläppet på Kanalplan.

Alla till Stockholm! Framåt Gefle!