Bortaresefonden!

Var med och underlätta att se Gefle IF på plats!

För oss i Carrickläktaren är den gemenskap som skapas runt om matcherna en otroligt viktig del i vår supporterkultur. Det är glädje, sorg, skratt och tårar som delas med likasinnade. Detta sker både i vår borg, Gavlevallen, men även på idrottsplatser runt om i Sverige där vi stöttar de himmelsblåa på resande fot.

Dessvärre så är verkligheten sådan att det kostar en hel del att följa med på bortamatch. Förutom matchbiljett ska du betala för mat och dryck samt transporten dit och hem. En vanlig bortamatch måste du räkna med utgifter för minst femhundra kronor och ibland mycket mer beroende på avstånd till matchen.

Därför ser vi i Carrickläktaren behovet av att instifta en insamlingsfond som hängivna supportrar kan få ta del av för att få råd att stötta de himmelsblåa på bortaplan!

Insamlingen bygger på att alla som vill kan bidra med valfri summa. Carrickläktarens styrelse fattar sedan beslut om vilka som får ta del av bidraget. Vårt långsiktiga mål är att varje supporter ska ha råd att se Gefle IF på bortaplan!

Vill du själv ta del av bidraget?
Kontakta oss via sociala medier eller info@carricklaktaren.se

Vill du vara med och bidra?

Swish: 123 671 35 56

Märk betalningen med Bortaresefonden.

/Styrelsen Carrickläktaren

Foto: Mikael Nord.