Uppladdning inför hemmaderbyt: Erlandssons Veranda!

Laddar Karta...

Datum/Tid
15/06/2019
11:00 - 15:00

Plats för avfärd
Erlandssons Veranda


Anmälan till derbypaketet på Erlandssons Veranda är nu stängd. Men oavsett om du har beställt det eller inte hoppas vi att vi ses där. Mycket folk, fint väder och härlig stämning väntar. Erlandssons Veranda är samlingsstället för oss GIF:are inför derbyt.

Ni som har bokat och betalat derbypaketet hämtar matchbiljetten vid Carrickläktarens souvenirbord som är uppställt på Verandan. Den matchbiljetten har en stämpel som visas upp i kassan för att få mat och dryck.

Har du bokat men ännu inte betalat? Swisha 299 kr till Gefle IF:s swishnummer: 123 588 1362. Märk betalningen med Derbypaketet. Om du har bokat flera derbypaket betalar du dessa i förskott också.

På länken här nedanför hittas schemat för derbydagen. Drop in på Erlandssons Veranda från kl. 11, men kom gärna tidigt om du har möjlighet då det kan bli trängsel. Bara till derbypaketet har ett 70-tal anmälningar kommit in.

Tiden för avmarsch mot Gavlevallen är ungefärlig. Men vi ska se till att vara på plats på arenan i god tid. Viktigt också att vara uppe på läktaren med bra marginal till avspark. Förhoppningsvis är vi många som har tagit plats på Carrickläktaren en halvtimme före matchstart för att ge stöd åt laget redan under uppvärmningen.

Frågor eller något som har blivit fel? Titta gärna förbi vårt souvenirbord på Erlandssons Veranda så löser vi det.

Vi ses – på uppladdningen, i marschen och på läktaren!

Tillsammans är vi Gefle IF.

Schemat för derbydagen!

/Styrelsen Carrickläktaren

Anmälan

Bokningen är stängd för detta evenemang.